Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GYMNASTIKFÖRENINGEN ÖRNARNA
MALMÖ
Trupp 10 Flick
Terminsavslutning 31/5 2020
 
Tårtkalas 15/10 2019

Fler bilder (+4) >>
 
RegionÅttan 13/10 2019
 
RegionSjuan 6/10 2019
 
Lingvallen 2018

Fler bilder (+44) >>
En härlig samling bilder på en härlig samling underbara tjejer. Här kommer lite olika bilder från lägret på Lingvallen 1-3/6 2018! 
Dagläger 10/5 2018
Dagläger fyllt med samarbetsövningar, lek och träning! Vi avslutade med att skriva snälla, bra saker om kompisarna och gjorde blommor med våra egna styrkor! 
Regionåttan 2018

Fler bilder (+52) >>
 
Finbesök den 27/1
Det är inte varje dag man får besök av en landslagsgymnast! 

Den 27 januari hade vi Didrik "Didde" Fröberg på besök under vår träning. Vanligtvis tränar Didde uppe i Stockholm i KFUM och jobbar som anställd tränare i en annan Stockholmsförening. Han har varit med i tävlingar som SM, representerat Sverige i EM och nu senast var han med i NM i Lund 2017. Han har även kammat hem en del pallplatser och har många mästerskap i bagaget. Inte nog med det så har han tränat och varit tränare utomlands i bland annat både Danmark och Island!  Didde har i många år både tränat själv samt varit tränare i gymnastik och har samlat på sig mycket erfarenhet under den tiden. Vi tackar hjärtligt för att han var med oss under träningen och delade med sig av sin kunskap. Är ni intresserade av att se vad Didde har för varv att leverera finns här en video med filmer från både träningar och tävlingar!
https://www.youtube.com/watch?v=1ku2o1SlBfI&feature=youtu.be 

Under helgen var han på besök i Malmö och kikade in på vår och även 04-05s träning. Vi fick många bra tips från honom och såklart är det alltid roligt när man får besök av nya spännande personer, speciellt när det är en av Sveriges bästa gymnaster! Vi tackar Didde för att han var med på vår träning och hoppas att få se honom på återseende! Tills dess önskar vi honom lycka till med träningarna uppe i Stockholm! 

"För mig är gymnastik det coolaste man kan göra. Att vara uppe i luften och snurra är det bästa som finns." - Didrik "Didde" Fröberg.