SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF ÖRNARNA
Vår vision är "En egen mötesplats för Gymnastik – Glädje – Gemenskap"
Trupp 03-07 Flick
Höstterminen 2021
2021-08-10 01:47
Hej alla!
Nu är det äntligen dax att börja träna igen!
Våra träningstider för hösten är:
Onsdagar 19.00 - 21.30 Hyllie sporthall
Torsdagar 18.00 - 20.00 Lumhamn sporthall
Lördagar 17.00 - 20.00 Hyllie sporthall
 
 
Regler och övrig information för trupp 03-07 flick
  • I en tävlingstrupp likt vår måste man komma på minst 80% av alla träningar för att kunna uppnå kravet på att träna i en tävlingstrupp. Givetvis görs undantag vid sjukdom och inplanerad annan aktivitet. Om man inte kan komma till träningen meddelas detta i god tid samt om man måste gå tidigare meddelas detta i början av träningen.
  • Vi rekommenderar att gymnasterna tränar i åtsittande linne och tights/shorts. Till uppvärmning och nedvarvning ska gymnasterna ha mjukisbyxor, tjocktröja och strumpor. Vi ser gärna att ni köper föreningens overall från örnshoppen eftersom det är den vi använder på tävlingar.
    Håret ska alltid vara uppsatt.
  • Om vädret tillåter kan det hända att vi har uppvärmning eller styrka utomhus så ha alltid med träningsskor till varje träning.
  • Till pausen behövs vattenflaska och en frukt. Som alternativ om man inte hunnit få i sig tillräckligt med mat innan träningen ta med en drickyoghurt, macka eller liknande.
  • Vi gillar engagerade föräldrar och behöver er hjälp när det kommer till att peppa. Ibland är en övning läskig och ibland har man svårt att få logistiken att gå ihop med skola och träning. Vi har full förståelse för detta och hjälper gärna till så gott vi kan.
    Om ni får höra hemma att något känns jobbigt på träningarna vill vi att ni meddelar oss detta så vi kan hjälpas åt att komma förbi det. Vi vill inte att någon känner obehag inför träningen eller till och med slutar på grund av något som vi tillsammans kan hjälpas åt med.
  • Terminsavgiften mailas alltid ut i början av terminen.
 
Har ni några frågor så hör gärna av er!
 
 
Med vänliga hälsningar,
Tina, Jon, Sofia, My, Billy, Samuel