Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GYMNASTIKFÖRENINGEN ÖRNARNA
MALMÖ
Trupp 06-09 Flick Röd
Höstterminen 2019
2019-08-12 22:30

Hej allihopa!
Nu är det äntligen dags att börja träna igen!

Våra träningstider för hösten är
Tisdag 18.30-20.00, Limhamns sporthall 
Onsdagar 17.00-20.00 Kirsebergs sporthall 
Söndagar 14.00-16.00 Sofielunds idrottshus

Första träningen är tisdagen den 20/8. Eftersom vi är en ny ihopsättning av gymnaster och ledare så är det bra om vi möt vid ingången till Limhamns sporthall vid träningsstarten så att alla hittar rätt.

5-6 oktober kommer vi att tävla i regionsjuan i Staffanstorp. Vi kommer att ställa upp med två lag. Ett som tävlar på lördagen och ett som tävlar på söndagen. Detta för att gymnasterna ska slippa tävla mot varandra. Tid och övrig information skickas ut när det närmar sig.

Följ gärna tjejernas resa på deras instagram som heter trupp06-09fr. Vår instagram är låst men självklart är ni föräldrar välkomna in. Blir in inte bekräftade så skicka iväg ett litet meddelande så löser vi självklart det. 

Regler och övrig information för trupp 06-09 RÖD

 • I en tävlingstrupp likt vår måste man komma på minst 80% av alla träningar för att kunna uppnå kravet på att träna i en tävlingstrupp. Givetvis görs undantag vid sjukdom eller annat som gör att man inte kan komma på träningarna.
 • Kan man inte komma på en träning ska detta meddelas till minst en ledare snarast möjligt antingen via mail, sms eller telefon. Likaså gäller om man får förhinder till en tävling, uppvisning eller annan aktivitet.
 • Vi rekommenderar att gymnasterna tränar i gymnastikdräkt men det går också bra med åtsittande linne och tights/shorts. Till uppvärmning och nedvarvning ska gymnasterna ha mjukisbyxor, tjocktröja och strumpor. Vi ser gärna att ni köper föreningens overall från Örnshoppen då det är den vi använder på tävlingar. Håret ska alltid vara uppsatt.
 • Om vädret tillåter kan uppvärmningar eller styrka ske utomhus, Därför är det bra om gymnasterna har träningsskor med sig varje träning.
 • Till pauserna vill vi att ni skickar med barnen vattenflaska och en frukt alternativt drickyoghurt, macka eller liknande.
 • Vi gillar engagerade föräldrar men på träningarna vill vi gärna att ni sitter utanför hallarna, i cafédelarna och låter gymnasterna träna i fred. Skulle man vilja titta på en träning är ni välkomna att prata med oss så löser vi givetvis det.
 • Som sagt. Vi gillar engagerade föräldrar och behöver er hjälp när det kommer till att peppa. Ibland stöter man som gymnast på en övning som är läskig och som man helst vill hoppa över.  Vi har full förståelse för det men vet också att det bara gäller att fortsätta köra.
  Om ert barn berättar hemma att något känns jobbigt på träningarna vill vi att ni meddelar oss det så att vi kan hjälpas åt att komma förbi det. Vi vill inte att någon känner obehag inför träningen eller till och med slutar på grund av något som vi tillsammans kan hjälpas åt med. 
  Vi vill att våra gymnaster ska få en ”må bra ”-känsla av både träningar och tävlingar och vi gör allt vi kan för att sprida detta på tränings- och tävlingsgolvet. Ni kan hjälpa till genom att ge dem stödet och de peppande orden hemma och inte minst heja mest av alla på läktaren. Vem får inte en extra kick av en jublande läktare?!
 • Terminsavgiften mailas alltid ut i början av terminen. Kläder beställda från Örnshoppen mailas ut efter sista beställningsdag. Kläder lämnas ut då fakturan är betald.

Har ni några frågor så hör mer än gärna av er!

Med vänliga hälsningar, 
Alva, Anneli, Lovisa & Caroline

Caroline Sjöstrand 
0735295499


Nyhetsarkiv
Höstterminen 20192019-08-12 22:30
Träningsdräkter! 2018-01-09 15:19