SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF ÖRNARNA
Vår vision är "En egen mötesplats för Gymnastik – Glädje – Gemenskap"

Vår vision
En egen mötesplats för 
Gymnastik  – Glädje – Gemenskap

GF Örnarna välkomnar barn och ungdomar att delta efter sina egna förutsättningar. En bred bas är en viktig framgångsfaktor som ger en bättre spets, vilket i sin tur ger oss möjlighet att utveckla och utmana våra gymnaster att alltid göra sitt bästa. 

För GF Örnarna innebär

Gymnastik

Glädje

  • Vi har duktiga, engagerade och drivande ledare
  • Vi har alltid lekfulla inslag i träningen 
  • Vi ger både positiv och konstruktiv feedback

Gemenskap

  • Vi ställer aldrig barn mot barn
  • Alla är lika mycket värda
  • Vi gör gymnasterna delaktiga i sin egen träning
  • Vi bygger sammanhållning genom gemensamma aktiviteter 

GF Örnarnas Värdegrund
Vår värdegrund bygger på ledstjärnorna Gemenskap – Glädje - Utveckling – Engagemang - Respekt.
Örnarna ska vara en trygg förening där alla barn och ungdomar kan vara sig själva -  på detta sätt förebygger vi rasism och mobbing.


Gemenskap

GF Örnarna har en stark gemenskap och alla får uppleva kamratskap och tillhörighet.


Glädje

GF Örnarna präglas av glädje där varje person bidrar med en positiv inställning. Våra gymnaster ska längta till nästa träning!


Utveckling

GF Örnarna har en trygg och utvecklande miljö. Vi är en förening som ständigt förnyas och våra medlemmar uppmuntras att ta ansvar för sin egna utveckling.


Engagemang

Vi är alla engagerade och skapar förutsättningar för vår förening, medlemmar, kollegor att växa och utvecklas. Engagemang betyder motivation, delaktighet och samarbete med andra.


Respekt

Vi visar respekt för alla genom att uppträda på ett korrekt och sportsligt sätt mot varandra. Vi använder oss inte av kränkande ord och handlingar och vi talar inte illa om varandra.