Anmälan VT22
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF ÖRNARNA
Vår vision är "En egen mötesplats för Gymnastik – Glädje – Gemenskap"
Vi bedriver familjegymnastik, barngymnastik, basgymnastik och truppgymnastik i Malmö.

Vår vision är "En egen mötesplats för Gymnastik – Glädje – Gemenskap"

MedlemsApp

Se träningar, svara på kallelser, anmäl frånvaro och se betalningar

Anmälan VT22

Anmälan öppnar den 10/1 12:00

Tränare

Är du vår nästa tränare?

Uppdaterad information om Corona inför VÅREN 2022
2022-01-09 20:00

Vi fortsätter att läsa all information som kommer från Folkhälsomyndigheten, Malmö Stad och WHO, samt Riksidrottsförbundet och Gymnastikförbundet.

Folkhälsomyndigheten anser fortsatt att fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta. Däremot kan aktiviteterna behöva anpassas för att minimera riskerna för smittspridning.

 

Vi följer situationen och alla beslut, råd och rekommendationer från regeringen eller Folkhälsomyndigheten ska ses som att de gäller tillsvidare, även om vissa är tidsatta. När den rådande situationen förändras så kommer beslut och rekommendationer att förändras.

Inför våren kommer vi göra följande anpassningar för att minska smittspridningen av Corona (förtydligande följer under "läs mer"):

 

  1. Inga föräldrar i hallen, familjegympan är naturligtvis ett undantag

  2. Samtliga gymnaster och tränare tvättar händerna innan och efter träning samt innan

    och efter fruktpaus

  3. Är du sjuk stannar du hemma

  4. Dela inte vattenflaska eller frukt

  5. Kom ombytt

  6. Håll närkontakt till det minimala

  7. Håll avstånd vid eventuell köbildning

  8. Följ rutinerna för in- och utsläpp av gymnaster

Anmälan VT22
2022-01-09 15:30

Vi håller fortfarande på att planera ihop de sista tränarteamen och saknar några huvudtränare, tränare och hjälptränare till vårens grupper, är du sugen på att hjälpa till?
Läs gärna mer om vad uppdraget innebär här >>  

Vi kommer nu att öppna anmälan till vårens grupper, vi har sett ett stort intersse av många (närmre 250 personer) som anmält ert intresse till vår förening, vilket vi såkart tycker är superkul. Vi kommer dock som det ser ut idag inte att ha möjlighet att ta emot så många nya gymnaster, dels för att alla befintliga gymnaster som tränat hos oss under hösten har kvar sin plats till våren (så det är om någon slutar som där kan bli en ledig plats). Dels för att vi tyvärr inte har fler halltider i Malmö Stads hallar att träna i, samt att vi behöver fler tränare.
Slutligen så måste vi även hålla nere antalet gymnaster i grupperna för att kunna fortsätta hålla avstånd och bedriva fortsatt träning under rådande pandemi. Vi hoppas på er föratåelse kring detta.

 

Anmälan till vårens grupper kommer att öppna måndagen den 10/1 12:00!
Ni kan redan nu gå in på vår anmälningssida >> och se vilka grupper/träningstider vi kommer att ha till våren 2022 och hur många platser som där finns i varje grupp.
Sedan är det är först till kvarn som gäller på platserna!

 

Anmälan för provträning till våra tävlingsgrupper från barn födda 2012 kan ni göra här, så kommer vi i mån av plats ervjuda provträning >>

Terminsstart VT2022
2022-01-03 10:00

Vårterminen kommer att starta vecka 2 eller 3, respektive tränare kommer att maila ut info om terminsttart och annan vikitg info för gruppen till alla befinliga gymnaster (ni har kvar er plats eller har fått erbjudande om en ny grupp).

 

Vi håller just nu på att planera ihop de sista tränarteamen och saknar några huvudtränare, tränare och hjälptränare till vårens grupper, är du sugen på att hjälpa till?

Läs mer här om vad uppdraget innebär och hör av dig till oss på gf-ornarna@hotmail.com

Är du vår nästa tränare?
2022-01-02 12:00

Till våren söker vi fler tränare till våra grupper - för att kunna fortsätta erbjuda gymnastik för barn & ungdomar i Malmö!  Älskar du barn, ungdomar, träning och gymnastik? - hör av dig till oss!

 

Vi har tre olika tränarroller i våra grupper: huvudtränare, tränare och hjälptränare.

Som huvudtränare gör man träningsplaneringen för alla träningar tillsammans med sin tränarkollega, leder gruppens träningar, coachar och utvecklar gymnasterna under träningarna. Huvudtränaren är också ytterst ansvarig och länk till styrelsen, kontaktperson för gruppen, har hand om föräldrakontakt och informationsutskick. Samt gör ev tävlingsplanering och genomförande om man är tränare för en tävlingsgrupp. Minimiålder för våra huvudtränare är 18 år.

 

Som tränare gör man träningsplaneringen för alla träningar tillsammans med sin huvudtränakollega, leder gruppens träningar, coachar och utvecklar gymnasterna under träningarna. Hjälper till med ev tävlingsplanering och genomförande om man är tränare för en tävlingsgrupp. Samt är ansvarig för gruppens hjälptränare. Minimiålder för våra tränare är 16 år.

 

Som hjälptränare ska man ta del av gruppens träniningsplanering och annan information, samt att man hjälper till under gruppens träningar, coachar och utvecklar gymnasterna under träningarna. Minimiålder för våra hjälptränare är 14 år.

 

Vi har allt från barngrupper för barn 4-5 år som tränar en gång i veckan till tävlingstrupper med gymnaster från 6-18år som tränar mellan 2-9 timmar i veckan. 
Är du intersserad av att bli tränare hos oss, skicka ett mail till oss på gf-ornarna@hotmail.com där du berättar lite kort om dig själv och eventuell erfarenhet. Så hör vi av oss så snart som möjligt.

 

Som tränare i GF Örnarna får du i slutet av varje termin ett arvode baserat på antalet timmar du haft träningar under våra 16 träningsveckor. Du får även mil- och/el bussersättning om du har längre än 6 km från din bostad till träningshallen. Om du behöver eller vill gå en tränarutbildning eller kurs via Svenska Gymnastikförbundet, står vi, GF Örnarna, för alla utbildningskostnader.

God Jul och Gott nytt år!
2021-12-23 11:20

Vi vill tacka alla gymnaster, tränare och föräldrar för höstterminen! Så kul att ni har valt att fortsätta att träna hos oss och fortsatt med gymnastiken trots rådande pandemi.

Alla gymnaster som har tränat hos oss under hösten har kvar sin plats till våren 2022, eller erbjuds en ny grupp (ni behöver därmed INTE göra någon ny anmälan) - mer info kommer att skickas till er inför terminsstart. 

 

För nya medlemmar som är intresserade av att börja hos oss, kommer de eventuella få platser som vi har kvar att öppna upp för anmälan i början av januari. (Vi startar inte nya grupper till våren utan det är platser i befinliga grupper som kommer att bli tillgängliga om någon gymnast slutat). Mer info om exakt datum om när anmälan öppnar kommer när grupper och tränare är klara. Sålänge kan du göra en intresseanmälan till VT2022 för att få information/mail om när vi öppnar anmälan inför våren 2022.

Karin och Thure Månssons minnesfond 2021!
2021-03-17 21:00

Varje år delar vi i GF Örnarna ut "Karin och Thure Månssons"-minnesfond till en av våra medlemmar, tränare eller styrelsemedlem för goda insatser.


År 2021s stipendie tilldelades vår tränare Sonja Filipsson. 
Juileumsuppvisningen - GF Örnarna 95 år - flyttas till hösten 2020.
2020-03-15 20:32

Jubileumsuppvisning – GF Örnarna 95 år – Baltiska Hallen den 26 april.


Uppvisningen kommer att flyttas till hösten då vi i nuläget inte vet hur det ser ut med så stora arrangemang med många deltagare.
Exakt datum kommer vi att informera om under vårterminen.


Hälsningar

Uppvisningskommitten för GF Örnarnas jubileum.

INFORMATION GÄLLANDE CORONAVIRUSET - 12/3 2020
2020-03-12 10:00

Med anledning av det rådande läget gällande Coronaviruset så vill vi i GF Örnarna kort informera hur vi förhåller oss till det. 


Vi följer Gymnastikförbundet och hänvisar till Folkhälsomyndigheten, UD och WHO. 

Vi kommer idagsläget att fortsätta att hålla våra träningar som vanligt. Om du har luftvägssymtom (även lindriga sådana) eller känner dig sjuk ska du avstå från sociala aktiviteter, det innebär att man ska stanna hemma från träningen (även skola och arbete såklart) - meddela frånvaro till din tränare som tidigare.


Har du vistats i områden där Coronaviruset är utbrett alternativt träffat personer som varit i samma områden vill vi också att du stannar hemma från träningen.


Tänk även på att tvätta händer ännu oftare nu och använd handsprit!


Vi följer utvecklingen noggrant och följer de rekommendationer och riktlinjer som kommer från Gymnastikförbundet och Folkhälsomyndigheten.

Vi kommer att uppdatera löpande med mer information.
Trupp 12 Svart
Regionåttan 8/3 2020
2020-03-08 19:50, Trupp 12 Svart
Idag var Trupp 12 Flick iväg och tävlade Regionåttan i Höganäs. Vi ledare är väldigt stolta över gymnasterna!
Trupp 10-11 Mix
Regionåttan 7 mars
2020-03-07 21:40, Trupp 10-11 Mix
Idag var Trupp 11 och tävlade Regionåttan i Höganäs. Vi tränare är superstolta över gymnasterna! 
Karin och Thure Månssons minnesfond 2020
2020-02-20 22:00
Varje år delar vi i GF Örnarna ut "Karin och Thure Månssons"-minnesfond till en av våra medlemmar för goda insatser.

År 2020s stipendie tilldelades Sandra Malmborg, under föreningens årsmöte den 20 februari.
Beställ föreningskläder!
2020-02-06 17:00
Vi har ett samarbete med Intersport för beställning av föreningskläder. Nytt för 2020 är att vi kommer att ha en ny overall från Craft. Vi har även några fler nya klädesplagg såsom tights, hotpants & shorts.

För se alla våra produkter och för att beställa dina föreningskläder gå till: https://team.intersport.se/team/gf-ornarna/

Läs mer om våra föreningskläder här >>

---

Har du sedan tidigare en gammal Adidas overall så går det fortfarande bra att använda denna parallellt med den nya overallen från Craft.
Det går således bra att ha antingen den nya overallen från Craft eller den gamla overallen från Adidas även vid defilering på tävlingar.

---

Vill du köpa och sälja begagnade föreningskläder eller gymnastikdräkter, så kan vi tipsa om vår Köp & Sälj sida.
Anmälan VT2020
2020-01-06 08:00
Alla barn som tränat hos Gymnastikföreningen Örnarna under hösten 2019 har kvar sin plats till våren 2020, eller har blivit kontaktade via mail om erbjudande till ny grupp

Anmälan för NYA MEDLEMMAR (nybörjare) öppnar den 7/1 12:00 och sker via vår BOKNINGSSIDA. 
Anmälan är öppen till den 22/2.
Det är först till kvarn som gäller på platserna!

Anmälan till TRUPPGYMNASTIK (för gymnaster som har förkunskaper) sker via vår INTRESSEANMÄLAN
Så kommer vi att kontakta er för provträning i mån av plats i våra grupper.
Vi söker fler tränare inför vårterminen 2020!
2020-01-01 08:00

Till våren söker vi fler tränare till våra grupper då vi växer så det knakar! Om du är på jakt efter den bästa och mest givande fritidssysselsättningen, då ska du bli tränare hos oss!


Som tränare leder du, tillsammans med andra tränare, en grupp barn/ungdomar i gymnastikträning.

Du planerar träningarna, leder, coachar och utvecklar gymnasterna. Vi har allt från barngrupper till tävlingstrupper, från 1 timme/vecka till 2 timmar/veckan eller upp till 9 timmar/veckan.


Som tränare i GF Örnarna får du i slutet av varje termin ett arvode baserat på antalet timmar du haft träningar under 16 träningsveckor. Du får även mil- och/el bussersättning om du har längre än 6 km till träningshallen. Om du behöver eller vill gå en tränarutbildning eller kurs via Svenska Gymnastikförbundet, står vi, GF Örnarna, för alla utbildningskostnader.


Krav

Förutom intresse för barn, ungdomar och gymnastik, har vi även ett ålderskrav för våra olika tränarnivåer och de är: 

14år – Hjälptränare

16år – Tränare

18år – Huvudtränare

 

Vill du bli tränare hos oss?

Skicka ett mail där du berättar lite kort om dig själv och eventuell erfarenhet till:

gf-ornarna@hotmail.com eller ring vår ordförande Marie ”Mi” Österlund på 0732-04 80 04.

Nyheter från våra grupper
Trupp 14-15 Mix (Klagshamn), 27/09 08:33 
Trupp 06-09 Mix, 11/12 22:00 
Trupp 10 Flick, 03/11 18:14 
Trupp 08-09 Flick, 03/11 18:10 
Trupp 13 Svart, 03/11 18:06 
Trupp 10 Flick, 06/06 19:43 
Trupp 13 Svart, 06/06 19:16 
Trupp 12 Svart, 08/03 19:50 
Trupp 10-11 Mix, 07/03 21:40