SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF ÖRNARNA
Vår vision är "En egen mötesplats för Gymnastik – Glädje – Gemenskap"
Vi är en ideell gymnastikförening som har familjegymnastik, barngymnastik, basgymnastik (för nybörjare) och förberedande truppgymnastik & truppgymnastik (tävling) i Malmö.

Vår vision är "En egen mötesplats för Gymnastik – Glädje – Gemenskap"

MedlemsApp

Se träningar, svara på kallelser, anmäl frånvaro mm

Anmälan HT2023

Anmälan till HT2023 är nu stängd. Är man intresserad av att börja kan man inkomma med en intresseanmälan inför vårterminen.

Bli tränare

Är du vår nästa tränare?

Terminsstart HT23
2023-07-23 15:00

Vi håller just nu på att planera höstens alla grupper och söker några fler tränare, är du sugen på att bli tränare så att vi kan erbjuda fler barn gymnastik, läs mer om vad uppdraget som tränare innebär här >>


Alla befintliga gymnaster har kvar sin plats eller har fått erbjudande om en ny grupp. Terminen planerar att starta vecka 32-33 beroende på grupp, exakt när du eller din gymnast börjar kommer att mailas till er av gruppens tränare. 


Vi håller just nu på att gå igenom alla intresseanmälningar och om ni angett förkunskaper som är i nivå med våra tävlingsgrupper kommer ni att få ett mail med inbjudan till en provträning. Får ni inget mail om provträning kan ni anmäla er till våra grupper via nedan länk. Anmälan för nya gymnaster planeras att öppna på 1/8 2023.
Ni kan redan nu gå in på vår anmälningssida >> och se vilka grupper/träningstider vi planerar att ha under hösten 2023 och hur många platser som där finns i varje grupp. Sedan är det är först till kvarn att anmäla sig till när anmälan öppnar.

 

Alla nya gymnaster får 1 provgång. Ångar man sig eller om man inte vill fortsätta efter första provgången ska ni maila oss på gf-ornarna@hotmail.com direkt att ni inte vill fortsätta så kommer vi att kreditera er betalning/faktura. Vi har många barn som vill träna hos oss och vi vill kunna erbjuda platsen till ett annat barn. Vid avbokning efter först provgången görs ingen återbetalning.

Vi söker tränare!
2023-07-12 14:30
Vi söker fler tränare inför höstterminen och framåt.
 
Vi bedriver vår verksamhet i stora delar av Malmö och vår förening växer så det knakar. För att vi ska kunna erbjuda alla barn och ungdomar en plats i våra grupper behöver vi fler drivna tränare - därför söker vi dig, förälder, kompis, före detta- eller aktiv gymnast.
 
Vår förening erbjuder barn- och familjegymnastik där ingen förkunskap krävs från dig som ledare utan bara ett intresse och stort engagemang. Vi erbjuder också bredd- och tävlingsgymnastik där erfarenhet inom dans, annan typ av gymnastik/idrott och ledarskap uppskattas men är inget krav.
 
Du som söker behöver vara minst 14 år. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet inom gymnastik utan det viktigaste är att du är självständig, positiv och kan vara en förebild för våra medlemmar. Vid varje terminsavslut får du som tränare ett arvode för din arbetade tid. Föreningen står också för de utbildningar du vill eller behöver gå.
 
Vid intresse hör av dig till gf-ornarna@hotmail.com snarast och berätta lite kort om dig själv.
Trupp 12 Svart
Brons på Regionsjuan 12/3 2023
2023-03-21 17:25, Trupp 12 Svart
Den 12 mars tävlade vi i Trupp 12 Svart Regionsjuan i Klippan och fick med oss en bronsmedalj hem! Grymma gymnaster och stolta tränare!
 
Vi söker tränare!
2023-01-07 19:51

VI SÖKER TRÄNARE! 

 

Vårterminen närmar sig och vi har några luckor i våra tränarteam 🌟

 

Vi söker sig som vill bli en del av gympabubblan, oavsett om du har tidigare erfarenhet eller är helt ny inom gympan. Du som förälder, kompis, före detta gymnast, aktiv gymnast, släkting osv kan söka - det enda kravet är att du har fyllt 14 år! 

 

Hör av dig till föreningen på gf-ornarna@hotmail.com så hjälper vi dig hitta rätt grupp för dig! 🤸🏽 Du kan också läsa mer om våra grupper på hemsidan!

 

Dags att bli en del av vårt tränarteam och dela den fantastiska glädjen som gympan är 🫶🏽

Information från styrelsen
2022-03-24 21:38

Hej!

 

Under föregående år anlitade GF Örnarna Paco Alvarado som konsult för att planera och genomföra ett utvecklingsarbete i föreningen. Paco skapade en utvecklingsmodell som föreningen numera arbetar efter, vilken gör det möjligt för oss att erbjuda en mer likvärdig träning med en tydlig progression. Utöver detta arbete gjorde Paco en stor insats bland våra ledare, både att hjälpa nya ledare att hitta sin roll och i att stötta mer erfarna ledare att utveckla sina planeringar, sätta samt följa upp mål. Pacos uppdrag avslutades den siste december och vi är så tacksamma för hans insats för vår förening.

 

Sedan den 1 mars är Sandra Malmborg anlitad som konsult för att stötta styrelsen och våra ledare samt vara en länk mellan medlemmar, ledare och styrelse. Hon kommer bland annat att vara ansvarig för vår mail, ledarkontakt och schemaläggning. Vår förhoppning är att detta uppdrag ska hjälpa och avlasta styrelsen från det operativa arbete som styrelsemedlemmarna göra idag så att de istället kan lägga fokus på föreningens utvecklingsarbete.

 

På årsmötet den 13 mars avgick Mi Österlund som ordförande för styrelsen och Sara Thurell tar över posten. Vi vill tacka Mi för hennes många trogna år och vilja att alltid göra det bästa för föreningen, medlemmarna och ledarna. Mi kommer att fortsätta vara ledare i föreningen och ge våra yngsta medlemmar många roliga stunder på gympagolvet. Den ordinarie plats som Sara hade, fylls av Ebba Andén. Vi hälsar henne hjärtligt välkommen till styrelsen.

 

För kännedom kommer årets Lingvallen-läger att ligga helgen den 6-8 maj och mer information kommer ut inom kort.

 

Hälsningar

Styrelsen, GF Örnarna

 

Karin och Thure Månssons minnesfond 2022!
2022-03-15 11:09
Varje år delar vi i GF Örnarna ut "Karin och Thure Månssons"-minnesfond till en av våra medlemmar, tränare eller styrelsemedlem för goda insatser.

År 2022s stipendie tilldelades Malin Österlund.
Är du vår nästa tränare?
2022-01-02 12:00

Till våren söker vi fler tränare till våra grupper - för att kunna fortsätta erbjuda gymnastik för barn & ungdomar i Malmö!  Älskar du barn, ungdomar, träning och gymnastik? - hör av dig till oss!

 

Vi har tre olika tränarroller i våra grupper: huvudtränare, tränare och hjälptränare.

Som huvudtränare gör man träningsplaneringen för alla träningar tillsammans med sin tränarkollega, leder gruppens träningar, coachar och utvecklar gymnasterna under träningarna. Huvudtränaren är också ytterst ansvarig och länk till styrelsen, kontaktperson för gruppen, har hand om föräldrakontakt och informationsutskick. Samt gör ev tävlingsplanering och genomförande om man är tränare för en tävlingsgrupp. Minimiålder för våra huvudtränare är 18 år.

 

Som tränare gör man träningsplaneringen för alla träningar tillsammans med sin huvudtränakollega, leder gruppens träningar, coachar och utvecklar gymnasterna under träningarna. Hjälper till med ev tävlingsplanering och genomförande om man är tränare för en tävlingsgrupp. Samt är ansvarig för gruppens hjälptränare. Minimiålder för våra tränare är 16 år.

 

Som hjälptränare ska man ta del av gruppens träniningsplanering och annan information, samt att man hjälper till under gruppens träningar, coachar och utvecklar gymnasterna under träningarna. Minimiålder för våra hjälptränare är 14 år.

 

Vi har allt från barngrupper för barn 4-5 år som tränar en gång i veckan till tävlingstrupper med gymnaster från 6-18år som tränar mellan 2-9 timmar i veckan. 
Är du intersserad av att bli tränare hos oss, skicka ett mail till oss på gf-ornarna@hotmail.com där du berättar lite kort om dig själv och eventuell erfarenhet. Så hör vi av oss så snart som möjligt.

 

Som tränare i GF Örnarna får du i slutet av varje termin ett arvode baserat på antalet timmar du haft träningar under våra 16 träningsveckor. Du får även mil- och/el bussersättning om du har längre än 6 km från din bostad till träningshallen. Om du behöver eller vill gå en tränarutbildning eller kurs via Svenska Gymnastikförbundet, står vi, GF Örnarna, för alla utbildningskostnader.

Karin och Thure Månssons minnesfond 2021!
2021-03-17 21:00

Varje år delar vi i GF Örnarna ut "Karin och Thure Månssons"-minnesfond till en av våra medlemmar, tränare eller styrelsemedlem för goda insatser.


År 2021s stipendie tilldelades vår tränare Sonja Filipsson. 
Trupp 12 Svart
Regionåttan 8/3 2020
2020-03-08 19:50, Trupp 12 Svart
Idag var Trupp 12 Flick iväg och tävlade Regionåttan i Höganäs. Vi ledare är väldigt stolta över gymnasterna!
Trupp 10-11
Regionåttan 7 mars
2020-03-07 21:40, Trupp 10-11
Idag var Trupp 11 och tävlade Regionåttan i Höganäs. Vi tränare är superstolta över gymnasterna! 
Karin och Thure Månssons minnesfond 2020
2020-02-20 22:00
Varje år delar vi i GF Örnarna ut "Karin och Thure Månssons"-minnesfond till en av våra medlemmar för goda insatser.

År 2020s stipendie tilldelades Sandra Malmborg, under föreningens årsmöte den 20 februari.
Beställ föreningskläder!
2020-02-06 17:00
Vi har ett samarbete med Intersport för beställning av föreningskläder. Nytt för 2020 är att vi kommer att ha en ny overall från Craft. Vi har även några fler nya klädesplagg såsom tights, hotpants & shorts.

För se alla våra produkter och för att beställa dina föreningskläder gå till: https://team.intersport.se/team/gf-ornarna/

Läs mer om våra föreningskläder här >>

---

Har du sedan tidigare en gammal Adidas overall så går det fortfarande bra att använda denna parallellt med den nya overallen från Craft.
Det går således bra att ha antingen den nya overallen från Craft eller den gamla overallen från Adidas även vid defilering på tävlingar.

---

Vill du köpa och sälja begagnade föreningskläder eller gymnastikdräkter, så kan vi tipsa om vår Köp & Sälj sida.
Anmälan VT2020
2020-01-06 08:00
Alla barn som tränat hos Gymnastikföreningen Örnarna under hösten 2019 har kvar sin plats till våren 2020, eller har blivit kontaktade via mail om erbjudande till ny grupp

Anmälan för NYA MEDLEMMAR (nybörjare) öppnar den 7/1 12:00 och sker via vår BOKNINGSSIDA. 
Anmälan är öppen till den 22/2.
Det är först till kvarn som gäller på platserna!

Anmälan till TRUPPGYMNASTIK (för gymnaster som har förkunskaper) sker via vår INTRESSEANMÄLAN
Så kommer vi att kontakta er för provträning i mån av plats i våra grupper.
Vi söker fler tränare inför vårterminen 2020!
2020-01-01 08:00

Till våren söker vi fler tränare till våra grupper då vi växer så det knakar! Om du är på jakt efter den bästa och mest givande fritidssysselsättningen, då ska du bli tränare hos oss!


Som tränare leder du, tillsammans med andra tränare, en grupp barn/ungdomar i gymnastikträning.

Du planerar träningarna, leder, coachar och utvecklar gymnasterna. Vi har allt från barngrupper till tävlingstrupper, från 1 timme/vecka till 2 timmar/veckan eller upp till 9 timmar/veckan.


Som tränare i GF Örnarna får du i slutet av varje termin ett arvode baserat på antalet timmar du haft träningar under 16 träningsveckor. Du får även mil- och/el bussersättning om du har längre än 6 km till träningshallen. Om du behöver eller vill gå en tränarutbildning eller kurs via Svenska Gymnastikförbundet, står vi, GF Örnarna, för alla utbildningskostnader.


Krav

Förutom intresse för barn, ungdomar och gymnastik, har vi även ett ålderskrav för våra olika tränarnivåer och de är: 

14år – Hjälptränare

16år – Tränare

18år – Huvudtränare

 

Vill du bli tränare hos oss?

Skicka ett mail där du berättar lite kort om dig själv och eventuell erfarenhet till:

gf-ornarna@hotmail.com eller ring vår ordförande Marie ”Mi” Österlund på 0732-04 80 04.

Nyheter från våra grupper
Trupp 12 Svart, 21/03 17:25 
Trupp 12 Svart, 28/11 20:33 
Trupp 16 Blå, 23/08 09:36 
Trupp 13 Svart, 16/04 17:44 
Trupp 12 Röd, 03/04 23:26 
Trupp 12 Svart, 03/04 18:15 
Trupp 12 Röd, 26/01 22:53