SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF ÖRNARNA
Vår vision är "En egen mötesplats för Gymnastik – Glädje – Gemenskap"
Vi bedriver familjegymnastik, barngymnastik, basgymnastik och truppgymnastik i Malmö.

Vår vision är "En egen mötesplats för Gymnastik – Glädje – Gemenskap"

MedlemsApp

Se träningar, svara på kallelser, anmäl frånvaro och se betalningar

Kläder

Beställ dina föreningskläder via Intersport!

Tränare

Är du vår nästa tränare?

Välkomna till GF Örnarna!
2021-09-06 11:20

Vi bedriver familjegymnastikbarngymnastikbasgymnastik och truppgymnastik i Malmö. 

 

Anmälan till HT2021 är nu stängd och våra grupper är fullboakde, men om du eller din dotter/son är intresserad av att börja på gymnastik i GF Örnarna kan ni göra en intresseanmälan till VT2022 för att få information om när vi öppnar anmälan inför våren.

Träning HT2021 - Några restriktioner kvarstår!
2021-08-27 20:00

Vi fortsätter att läsa all information som kommer från Folkhälsomyndigheten, regeringen och Malmö Stad, samt Riksidrottsförbundet och Gymnastikförbundet. Idrottsrörelsen har glädjande nog kunnat återgå mer och mer till vanlig verksamhet, men några restriktioner finns ännu kvar.

 

Vi har, med stöd av rådande restriktioner och riktlinjer, gjort anpassningar för att träningen ska kunna genomföras så smittsäkert som möjligt. Det är otroligt viktigt att dessa följs om vi ska kunna fortsätta bedriva träning. Vi har alla ett ansvar att göra vad vi kan för att inte bidra till ökad smittspridning.

 

Under kommande träningar ber vi er att tänka på följande för att minska smittspridningen av Corona: 

1. Vårdnadshavare får lämna/hämta gymnasterna i hallen, men får inte vara i hallen under träningstiden.

2. Samtliga gymnaster och tränare tvättar händerna innan och efter träning samt innan och efter fruktpaus

3. Är du eller någon du bor med sjuk stannar du hemma, gäller både gymnast och tränare

4. Dela inte vattenflaska eller frukt

5. Håll närkontakt till det minimala
6. Håll avstånd vid eventuell köbildning

7. Håll avståndet mellan stationer

 

Om du som gymnast insjuknar inom 24h efter avslutad träning och sedan testar positivt för Corona ska det meddelas till din tränare så de kan informera styrelsen. 
Tränarnas kontaktuppgifter hittar ni här >> 

 

Om du som tränare insjuknar inom 24h efter avslutad träning och sedan testar positivt för Corona eller om du får information om att en gymnast insjuknat och sedan testat positivt ska det meddelas till Marie ”Mi” Österlund.
Detta för att vi ska kunna meddela de som varit i hallen samtidigt och ev ställa in kommande träning/ar.

Är du vår nästa tränare?
2021-07-07 09:45

Till hösten söker vi fler tränare till våra grupper - för att kunna fortsätta erbjuda gymnastik för barn & ungdommar i Malmö!  Älskar du barn, ungdomar, träning och gymnastik? - hör av dig till oss!

 

Vi har tre olika tränarroller i våra grupper: huvudtränare, tränare och hjälptränare.

Som huvudtränare gör man träningsplaneringen för alla träningar tillsammans med sin tränarkollega, leder gruppens träningar, coachar och utvecklar gymnasterna under träningarna. Huvudtränaren är också ytterst ansvarig och länk till styrelsen, kontaktperson för gruppen, har hand om föräldrakontakt och informationsutskick. Samt gör ev tävlingsplanering och genomförande om man är tränare för en tävlingsgrupp. Minimiålder för våra huvudtränare är 18 år.

 

Som tränare gör man träningsplaneringen för alla träningar tillsammans med sin huvudtränakollega, leder gruppens träningar, coachar och utvecklar gymnasterna under träningarna. Hjälper till med ev tävlingsplanering och genomförande om man är tränare för en tävlingsgrupp. Samt är ansvarig för gruppens hjälptränare. Minimiålder för våra tränare är 16 år.

 

Som hjälptränare ska man ta del av gruppens träniningsplanering och annan information, samt att man hjälper till under gruppens träningar, coachar och utvecklar gymnasterna under träningarna. Minimiålder för våra hjälptränare är 14 år.

 

Vi har allt från barngrupper för barn 4-5 år som tränar en gång i veckan till tävlingstrupper med gymnaster från 6-18år som tränar mellan 2-9 timmar i veckan. 
Är du intersserad av att bli tränare hos oss, skicka ett mail till oss på gf-ornarna@hotmail.com där du berättar lite kort om dig själv och eventuell erfarenhet. Så hör vi av oss så snart som möjligt.

 

Som tränare i GF Örnarna får du i slutet av varje termin ett arvode baserat på antalet timmar du haft träningar under våra 16 träningsveckor. Du får även mil- och/el bussersättning om du har längre än 6 km från din bostad till träningshallen. Om du behöver eller vill gå en tränarutbildning eller kurs via Svenska Gymnastikförbundet, står vi, GF Örnarna, för alla utbildningskostnader.

Tack för denna terminen!
2021-06-13 20:00

Stort tack till alla gymnaster och tränare för denna terminen, och för att ni har fortsatt att kämpa för att hålla igång med gymnastiken trots rådande omständigheter med Coronaviruset. Vi uppskattar att ni alla har fortsatt ta ansvar och har tränat på trots alla anpassningar och restriktioner. 

 

Till nästa termin (HT2021) har alla befintliga medlemmar kvar sin plats (och ni behöver inte göra en ny anmälan). 

 

Mer information om höstterminens start & träningstider kommer att mailas ut under sommaren inför hösten.

 

Vi önskar er alla en skön, varm och solig sommar!

Styrelsen för Gymnastikföreningen Örnarna

Karin och Thure Månssons minnesfond 2021!
2021-03-17 21:00

Varje år delar vi i GF Örnarna ut "Karin och Thure Månssons"-minnesfond till en av våra medlemmar, tränare eller styrelsemedlem för goda insatser.


År 2021s stipendie tilldelades vår tränare Sonja Filipsson. 
Juileumsuppvisningen - GF Örnarna 95 år - flyttas till hösten 2020.
2020-03-15 20:32

Jubileumsuppvisning – GF Örnarna 95 år – Baltiska Hallen den 26 april.


Uppvisningen kommer att flyttas till hösten då vi i nuläget inte vet hur det ser ut med så stora arrangemang med många deltagare.
Exakt datum kommer vi att informera om under vårterminen.


Hälsningar

Uppvisningskommitten för GF Örnarnas jubileum.

INFORMATION GÄLLANDE CORONAVIRUSET - 12/3 2020
2020-03-12 10:00

Med anledning av det rådande läget gällande Coronaviruset så vill vi i GF Örnarna kort informera hur vi förhåller oss till det. 


Vi följer Gymnastikförbundet och hänvisar till Folkhälsomyndigheten, UD och WHO. 

Vi kommer idagsläget att fortsätta att hålla våra träningar som vanligt. Om du har luftvägssymtom (även lindriga sådana) eller känner dig sjuk ska du avstå från sociala aktiviteter, det innebär att man ska stanna hemma från träningen (även skola och arbete såklart) - meddela frånvaro till din tränare som tidigare.


Har du vistats i områden där Coronaviruset är utbrett alternativt träffat personer som varit i samma områden vill vi också att du stannar hemma från träningen.


Tänk även på att tvätta händer ännu oftare nu och använd handsprit!


Vi följer utvecklingen noggrant och följer de rekommendationer och riktlinjer som kommer från Gymnastikförbundet och Folkhälsomyndigheten.

Vi kommer att uppdatera löpande med mer information.
Trupp 12 Svart
Regionåttan 8/3 2020
2020-03-08 19:50, Trupp 12 Svart
Idag var Trupp 12 Flick iväg och tävlade Regionåttan i Höganäs. Vi ledare är väldigt stolta över gymnasterna!
Trupp 11 Flick
Regionåttan 7 mars
2020-03-07 21:40, Trupp 11 Flick
Idag var Trupp 11 och tävlade Regionåttan i Höganäs. Vi tränare är superstolta över gymnasterna! 
Karin och Thure Månssons minnesfond 2020
2020-02-20 22:00
Varje år delar vi i GF Örnarna ut "Karin och Thure Månssons"-minnesfond till en av våra medlemmar för goda insatser.

År 2020s stipendie tilldelades Sandra Malmborg, under föreningens årsmöte den 20 februari.
Beställ föreningskläder!
2020-02-06 17:00
Vi har ett samarbete med Intersport för beställning av föreningskläder. Nytt för 2020 är att vi kommer att ha en ny overall från Craft. Vi har även några fler nya klädesplagg såsom tights, hotpants & shorts.

För se alla våra produkter och för att beställa dina föreningskläder gå till: https://team.intersport.se/team/gf-ornarna/

Läs mer om våra föreningskläder här >>

---

Har du sedan tidigare en gammal Adidas overall så går det fortfarande bra att använda denna parallellt med den nya overallen från Craft.
Det går således bra att ha antingen den nya overallen från Craft eller den gamla overallen från Adidas även vid defilering på tävlingar.

---

Vill du köpa och sälja begagnade föreningskläder eller gymnastikdräkter, så kan vi tipsa om vår Köp & Sälj sida.
Anmälan VT2020
2020-01-06 08:00
Alla barn som tränat hos Gymnastikföreningen Örnarna under hösten 2019 har kvar sin plats till våren 2020, eller har blivit kontaktade via mail om erbjudande till ny grupp

Anmälan för NYA MEDLEMMAR (nybörjare) öppnar den 7/1 12:00 och sker via vår BOKNINGSSIDA. 
Anmälan är öppen till den 22/2.
Det är först till kvarn som gäller på platserna!

Anmälan till TRUPPGYMNASTIK (för gymnaster som har förkunskaper) sker via vår INTRESSEANMÄLAN
Så kommer vi att kontakta er för provträning i mån av plats i våra grupper.
Vi söker fler tränare inför vårterminen 2020!
2020-01-01 08:00

Till våren söker vi fler tränare till våra grupper då vi växer så det knakar! Om du är på jakt efter den bästa och mest givande fritidssysselsättningen, då ska du bli tränare hos oss!


Som tränare leder du, tillsammans med andra tränare, en grupp barn/ungdomar i gymnastikträning.

Du planerar träningarna, leder, coachar och utvecklar gymnasterna. Vi har allt från barngrupper till tävlingstrupper, från 1 timme/vecka till 2 timmar/veckan eller upp till 9 timmar/veckan.


Som tränare i GF Örnarna får du i slutet av varje termin ett arvode baserat på antalet timmar du haft träningar under 16 träningsveckor. Du får även mil- och/el bussersättning om du har längre än 6 km till träningshallen. Om du behöver eller vill gå en tränarutbildning eller kurs via Svenska Gymnastikförbundet, står vi, GF Örnarna, för alla utbildningskostnader.


Krav

Förutom intresse för barn, ungdomar och gymnastik, har vi även ett ålderskrav för våra olika tränarnivåer och de är: 

14år – Hjälptränare

16år – Tränare

18år – Huvudtränare

 

Vill du bli tränare hos oss?

Skicka ett mail där du berättar lite kort om dig själv och eventuell erfarenhet till:

gf-ornarna@hotmail.com eller ring vår ordförande Marie ”Mi” Österlund på 0732-04 80 04.

Trupp 12 Svart
Regionåttan 12/10 2019
2019-10-21 15:53, Trupp 12 Svart
Den 12 oktober tävlade Trupp 12 Flick sin första tävling, Regionåttan på Lingvallen. Vi ledare är så stolta över tjejerna! 
Nyheter från våra grupper
Trupp 14-15 Mix (Klagshamn), 27/09 08:33 
Trupp 03-07 Flick, 10/08 01:47 
Trupp 03-07 Flick, 10/08 08-10 
Trupp 06-09 Mix, 11/12 22:00 
Trupp 10 Flick, 03/11 18:14 
Trupp 08-09 Flick, 03/11 18:10 
Trupp 13 Svart, 03/11 18:06 
Trupp 10 Flick, 06/06 19:43 
Trupp 13 Svart, 06/06 19:16 
Trupp 12 Svart, 08/03 19:50