SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF ÖRNARNA
Vår vision är "En egen mötesplats för Gymnastik – Glädje – Gemenskap"


Vi är en ideell gymnastikförening som har familjegymnastik, barngymnastik, basgymnastik (för nybörjare) och förberedande truppgymnastik & truppgymnastik (tävling) i Malmö.
Klicka på de olika grupptyperna för att läsa mer om vad det innebär.

Anmälan till VT24 är nu stängd, mer info kommer i sommar ang anmälan till HT24

Vår vision är "En egen mötesplats för Gymnastik – Glädje – Gemenskap"
Vi behöver fler ledare!
2024-06-17 22:30

Hej alla medlemmar,

 

Styrelsen håller just nu på med ledartillsättning och schemaläggning inför höstens grupper. Vi kommer att behöva fler ledare för att täcka upp behovet i alla våra grupper och vänder oss därför till er för att hjälpa oss sprida ordet. Är du intresserad av uppdraget eller vet du någon i din närhet som hade passat som ledare? Kanske ett syskon som tidigare tränat gymnastik eller en vän som brinner för föreningslivet? Hör av er till oss så berättar vi mer! 

 

Du som söker behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av gymnastik utan ett intresse och engagemang för barn och ungdomar räcker långt. Om du som vårdnadshavare går in som ledare erbjuder vi, utöver ditt arvode även en reducerad träningsavgift för ditt barn. 

 

Utan ledare riskerar flera grupper att inte kunna starta - hjälp oss att erbjuda fler barn gymnastikträning hos oss. 

 

Kontakta oss via: gf-ornarna@hotmail.com 

 

Vi önskar er alla en fin sommar och tackar på förhand för er hjälp.

 

Hälsningar

Styrelsen för GF Örnarna 

Flüggerandelen
2024-06-10 18:46

Nu kan våra medlemmar få rabatt samtidigt som ni stöttar föreningen ekonomiskt då ni handlar på Flügger färg. Ange föreningens namn i kassan eller det kontonummer som gått ut till er medlemmar i info via mail. Har du inte fått infon kan du maila oss på gf-ornarna@hotmail.com

Bli tränare hos oss
2024-05-29 10:17
 
Truppgymnastik för pojkar födda 2017 eller tidigare
2024-05-27 14:57

Vi är glada att meddela att vi i höst planerar att starta en ny trupp för pojkar födda 2017 eller tidigare! Har du en rörelseglad liten kille hemma, eller känner du någon som skulle älska att prova på truppgymnastik? Anmäl ert intresse här på vår hemsida www.ornarna.se 

Lingvallenläger 2024
2024-05-27 14:50

17-19 maj hade vi föreningsläger på Lingvallen. 140 gymnaster och 40 ledare spenderade helgen med en massa träning, bus och bad i det härliga värdet - vilken avslutning på terminen 

 

Grattis till Isabella Piper - årets stipendiat
2024-05-13 13:33
Isabella Piper, 17 år

Nu hyllas vår idrottsledare Isabella Piper genom Skånes idrottsledarstipendier! Bakom stipendiet står Sparbanksstiftelserna i Skåne och RF-SISU Skåne som vill uppmärksamma ideellt arbetande idrottsledare inom barn- och ungdomsidrotten i Skåne. #skånesidrottsledare

Karin och Thure Månssons minnesfond 2024
2024-03-01 13:28
Varje år delar vi i GF Örnarna ut "Karin och Thure Månssons"-minnesfond till en av våra medlemmar, tränare eller styrelsemedlem för goda insatser.

År 2024s stipendie tilldelades vår tränare Erica Bolting.
Lingvallenläger
Äntligen dags för årets Lingvallenläger 2024
2024-01-07 11:18, Lingvallenläger

Vi - GF Örnarna - arrangerar två träningsläger på Lingvallen (Gymnastikförbundet Syd i Skälderviken utanför Ängelholm) för alla våra truppgymnaster.

På Lingvallen finns nu två specialhallar för gymnastik - två grophallar och en stor sporthall och en spegelsal. I grophallarna finns allt från tumblinggolv, trampoliner, skumgropar till en fasttrack och mycket mer.

I år kommer vi att ha två läger (utifrån ålder/trupper):

 

Läger 1: 9-11 februari 2024 

Trupper: 12 svart, 12 röd, Trupp 10-11, Rikstrupp 1, Rikstrupp 3

Avresa: Fredag den 9 februari  ca kl.16.30

Hemresa: Söndag 11 februari hemma c:a 17.00

Anmälan öppnar: 14/1 12:00 här >>

Sista anmälningsdatum: 28/1 23:59

 

Läger 2: 17-19 maj 2024

Trupper: Trupp 13 röd och svart, Trupp 14 röd och svart, Trupp 15 blå och turkos, Trupp 16 blå och Turkos, Trupp 16-17 blå, Trupp 17 blå och turkos, bas 11-14 röd och svart samt bas 06-11 

Avresa: Fredag den 17 maj ca kl.16.30

Hemresa: Söndag 19 maj hemma c:a 17.00
Anmälan öppnar: 21/4 12:00 här >>

Sista anmälningsdatum: 5/5 23:59 

För våra minsta gymnaster, Trupp 15,16,17 erbjuder vi iår också att vara med på lägret endast på lördagen 9:00-18:00. Då är det ni föräldrar som själva transporterar upp och ner er gymnast över dagen till och från Lingvallen, i Ängelholm.

 

Anmälan

Anmälan är bindande. Återbetalning av avgift görs endast mot läkarintyg om sjukdom skulle inträffa. Vi har ett maxantal platser på lägret så det är först till kvarn på platserna.

 

Kostnad:

Kostnad för lägret är 1500:-/gymnast + administrationsavgift

Kostnad för dagsläger är 550kr 

 

I avgiften ingår:

  • Resa med buss: Jägersro Travbana - Lingvallen (tur och retur)
  • Övernattning 2 nätter. Du delar rum med dina träningskompisar
  • Fredag: Korv med bröd 
  • Lördag: Frukost, lunch och middag
  • Söndag: Frukost, lunch och mellanmål
  • Gymnastikträning, lekar, bus och en massa kul
  • Tränare som är med hela tiden
  • Frukt mellan träningspass på lördagen och söndagen

 

Mer information om exakta tider mm kommer till dig via e-mail

Terminsstart VT24
2024-01-03 19:23
Snart drar vi igång gymnastiken igen!
Alla befintliga gymnaster har kvar sin plats eller har fått erbjudande om en ny grupp. Terminen planerar att starta vecka 2-3 beroende på grupp, exakt när du eller din gymnast börjar kommer att mailas till er av gruppens tränare samt att träningarna kommer att synas i SportAdmins MedlemsApp. 


Vi håller just nu på att gå igenom alla intresseanmälningar och om ni angett förkunskaper som är i nivå med våra tävlingsgrupper kommer ni att få ett mail med inbjudan till en provträning. Får ni inget mail om provträning kan ni anmäla er till våra grupper via nedan länk. Anmälan för nya gymnaster öppnar söndagen den 7/1 9:00 2024.
Ni kan redan nu gå in på vår anmälningssida >> och se vilka grupper/träningstider vi planerar att ha under våren 2024 och hur många platser som där finns i varje grupp. Sedan är det är först till kvarn att anmäla sig till när anmälan öppnar.

 

När man är anmäld är man välkommen på nästa träning och prova första gången. Alla nya gymnaster får 1 provgång. Ångar man sig eller om man inte vill fortsätta efter första provgången ska ni maila oss på gf-ornarna@hotmail.com direkt att ni inte vill fortsätta så kommer vi att kreditera er betalning/faktura. Vi har många barn som vill träna hos oss och vi vill kunna erbjuda platsen till ett annat barn. Vid avbokning efter första provgången görs ingen återbetalning.

Trupp 12 Svart
Regionsexan 14/10 2023
2023-10-15 19:15, Trupp 12 Svart
Den 14 oktober tävlade vi i Trupp 12 Svart Regionsexan för första gången. Vi är supernöjda med vår insats och vi ledare är så stolta!
 
Vi söker tränare!
2023-07-12 14:30
Vi söker fler tränare inför höstterminen och framåt.
 
Vi bedriver vår verksamhet i stora delar av Malmö och vår förening växer så det knakar. För att vi ska kunna erbjuda alla barn och ungdomar en plats i våra grupper behöver vi fler drivna tränare - därför söker vi dig, förälder, kompis, före detta- eller aktiv gymnast.
 
Vår förening erbjuder barn- och familjegymnastik där ingen förkunskap krävs från dig som ledare utan bara ett intresse och stort engagemang. Vi erbjuder också bredd- och tävlingsgymnastik där erfarenhet inom dans, annan typ av gymnastik/idrott och ledarskap uppskattas men är inget krav.
 
Du som söker behöver vara minst 14 år. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet inom gymnastik utan det viktigaste är att du är självständig, positiv och kan vara en förebild för våra medlemmar. Vid varje terminsavslut får du som tränare ett arvode för din arbetade tid. Föreningen står också för de utbildningar du vill eller behöver gå.
 
Vid intresse hör av dig till gf-ornarna@hotmail.com snarast och berätta lite kort om dig själv.
Trupp 12 Svart
Brons på Regionsjuan 12/3 2023
2023-03-21 17:25, Trupp 12 Svart
Den 12 mars tävlade vi i Trupp 12 Svart Regionsjuan i Klippan och fick med oss en bronsmedalj hem! Grymma gymnaster och stolta tränare!
 
Karin och Thure Månssons minnesfond 2022!
2022-03-15 11:09
Varje år delar vi i GF Örnarna ut "Karin och Thure Månssons"-minnesfond till en av våra medlemmar, tränare eller styrelsemedlem för goda insatser.

År 2022s stipendie tilldelades Malin Österlund.
Är du vår nästa tränare?
2022-01-02 12:00

Till våren söker vi fler tränare till våra grupper - för att kunna fortsätta erbjuda gymnastik för barn & ungdomar i Malmö!  Älskar du barn, ungdomar, träning och gymnastik? - hör av dig till oss!

 

Vi har tre olika tränarroller i våra grupper: huvudtränare, tränare och hjälptränare.

Som huvudtränare gör man träningsplaneringen för alla träningar tillsammans med sin tränarkollega, leder gruppens träningar, coachar och utvecklar gymnasterna under träningarna. Huvudtränaren är också ytterst ansvarig och länk till styrelsen, kontaktperson för gruppen, har hand om föräldrakontakt och informationsutskick. Samt gör ev tävlingsplanering och genomförande om man är tränare för en tävlingsgrupp. Minimiålder för våra huvudtränare är 18 år.

 

Som tränare gör man träningsplaneringen för alla träningar tillsammans med sin huvudtränakollega, leder gruppens träningar, coachar och utvecklar gymnasterna under träningarna. Hjälper till med ev tävlingsplanering och genomförande om man är tränare för en tävlingsgrupp. Samt är ansvarig för gruppens hjälptränare. Minimiålder för våra tränare är 16 år.

 

Som hjälptränare ska man ta del av gruppens träniningsplanering och annan information, samt att man hjälper till under gruppens träningar, coachar och utvecklar gymnasterna under träningarna. Minimiålder för våra hjälptränare är 14 år.

 

Vi har allt från barngrupper för barn 4-5 år som tränar en gång i veckan till tävlingstrupper med gymnaster från 6-18år som tränar mellan 2-9 timmar i veckan. 
Är du intersserad av att bli tränare hos oss, skicka ett mail till oss på gf-ornarna@hotmail.com där du berättar lite kort om dig själv och eventuell erfarenhet. Så hör vi av oss så snart som möjligt.

 

Som tränare i GF Örnarna får du i slutet av varje termin ett arvode baserat på antalet timmar du haft träningar under våra 16 träningsveckor. Du får även mil- och/el bussersättning om du har längre än 6 km från din bostad till träningshallen. Om du behöver eller vill gå en tränarutbildning eller kurs via Svenska Gymnastikförbundet, står vi, GF Örnarna, för alla utbildningskostnader.

Nyheter från våra grupper
Trupp 16 Turkos, 02/05 20:34 
Trupp 12 Svart, 08/04 12:58 
Trupp 12 Svart, 15/10 19:15 
Trupp 16 Blå, 12/10 22:00 
Trupp 12 Svart, 21/03 17:25 
Trupp 12 Svart, 28/11 20:33